top of page
SNABB DIREKTHJÄLP MED

ELITDATA
FJÄRRSUPPORT

FJÄRRSUPPORT INNEBÄR ATT DU GER OSS TILLSTÅND ATT TILLFÄLLIGT TA ÖVER DIN DATOR

1. Kontakta oss på 0340-86860
2. Tryck på en av ikonerna ovan för att ladda ner programmet som ger oss tillgång till din dator, tryck sedan på "Kör".
3. När programmet "Elitdata support" är startat ger du det ID som du ser på din skärm till oss på Elitdata.
4. Därefter kan teknikern på Elitdata styra din dator och se din skärm samt avhjälpa ditt problem.

bottom of page