top of page

Vi gör det lite enklare

IT är så mycket mer än bara hård- och mjukvara. Vi är en samordnande partner som tar ansvar för helheten även när det gäller inköp av IT-produkter och licenser. Allt från enstaka produkter till större volyminköp med tillhörande tjänster och licenshantering. Våra kunder finns inom många verksamhetsområden och branscher, alltifrån små till stora. Vi som arbetar med produktförsäljning vet att vi kan hjälpa er att spara mycket pengar utan att göra avkall på bästa servicenivå och kundfokus.

Produktnäratjänster
Elitdata kan även hjälpa till med en mängd kundanpassade tjänster som logistik, konfiguration, leverans och installation inklusive återtag av gammal utrustning.

Licenshantering
Att hitta rätt programvaror och välja rätt licensavtal är komplicerat. Vi på Elitdata vill vara er långsiktiga licenspartner som hjälper er att spara pengar och förbli konkurrenskraftig genom att både vara rätt licensierad och använda de produkter som bäst fyller era behov. 

Helhetsleverantör
Oavsett vad ni behöver hjälp med – från installation och underhåll till backup och molntjänster – finns vi med som stöd och hjälp som helhetsleverantör. Hela vägen från första fundering till beslut och leverans. Vi har med andra ord allt ni behöver. På ett ställe. Vår främsta drivkraft är att göra livet enklare för er som kund.

bottom of page